top of page

Verrijk elke dag met de frisse pracht van bloemen!
 

Ontdek het genot van onze bloemenabonnementen bij Bruligi. Laat bloemen je ruimte transformeren met om de 2 weken handgemaakte boeketten. Of je nu kiest voor heldere zomerbloemen, romantische rozen of een mix van seizoen favorieten, onze bloemenabonnementen brengen de natuur naar jou toe, keer op keer.

Waarom kiezen voor onze bloemenabonnementen?

  1. Constante Verrassing: Laat je elke keer verrassen met een unieke selectie bloemen. Onze floristen stellen met zorg een vers boeket samen, perfect afgestemd op het seizoen.

  2. Gemak: Geniet van moeiteloze bloemenpracht zonder de deur uit te hoeven. Wij bezorgen de verse bloemen rechtstreeks bij jou thuis of op kantoor.

  3. Flexibiliteit: Pas je abonnement aan op jouw levensstijl. Kies de frequentie en duur die bij jou past, of pauzeer en hervat je abonnement wanneer nodig.

  4. Stijlvolle Presentatie: Elk boeket wordt met zorg verpakt, klaar om je ruimte te verfraaien of als prachtig geschenk te dienen.

  5. Levering : wij brengen we de tijdloze schoonheid van verse snijbloemen binnen handbereik, met levering binnen een straal van 15 km van ons thuisadres. zonder de deur uit te hoeven. Of het nu voor jezelf is of als een betekenisvol cadeau, onze lokale levering maakt het eenvoudig.

 

Breng de natuur in huis en geniet van de eindeloze schoonheid van bloemen. Ontdek vandaag nog de voordelen van een bloemenabonnement bij bruligi en laat bloemen een constante bron van vreugde in je leven zijn! 

Aanvraagformulier bloemenabbonement

Bedankt voor de inzending!

Bedrijf : Bruligi

Email : bruligi@hotmail.com

Tel : +32486047767

Adres : Kouter 35/0001 Hever (Boortmeerbeek)

Onder nr : Be0794158301

bottom of page